Контент и crontab

Есть интересные сайты или разделы сайтов, на каких что-то новое появляется очень помалу. И с одной стороны, не хочется терять сайт с поля зрения, с другой стороны, заходить каждый день и видеть одну и ту же фотку или статью тоже плохо.

Я решил для себя эту проблему с помощю crontab.

# ┌───────────── minute (0 - 59)

# │ ┌───────────── hour (0 - 23)

# │ │ ┌───────────── day of the month (1 - 31)

# │ │ │ ┌───────────── month (1 - 12)

# │ │ │ │ ┌───────────── day of the week (0 - 6) (Sunday to Saturday;

# │ │ │ │ │ 7 is also Sunday on some systems)

# │ │ │ │ │

# │ │ │ │ │

# * * * * * command to execute

0 * 1 * * mkdir -p defence-line.org

0 * 2 * * mkdir -p m.pikabu.ru/community/explosm

0 * 3 * * mkdir -p pikabu.ru/subs-list

0 * 4 * * mkdir -p gorky-look.livejournal.com/

0 * 5 * * mkdir -p demotivators.to podstolom.su/demotivatory/ demotivation.me/ demotions.ru/

0 * 6 * * mkdir -p top.a-comics.ru

0 * 7 * * mkdir -p xkcd.ru

Так первого числа каждого месяца в 0 минут каждого часа создается папка defence-line.org, можно посмотреть, что там (на сайте, папка - это только напоминание) нового и удалить - через месяц снова появится.

Если раз в месяц - очень часто, можно написать 0 * 1 * */2 или 0 * 1 * */3 - будет напоминать соответственно каждый второй или каждий третий мецяц.

Если вместо "mkdir -p" писать "gedit" (или другой текстовый редактор) - будет создаватся окно программы с соответственным заголовком.

GNU/Linux

1.2K постов15.6K подписчика

Правила сообщества

Все дистрибутивы хороши.

Будьте людьми.

Вы смотрите срез комментариев. Показать все
0
Автор поста оценил этот комментарий

Test.

раскрыть ветку (32)
0

Стало більше ехописка під час їжі.

Коли кладу їжу в рот, щука робить ехописк, а я його не заміччаю і хочеться про щось задумуватися (буває задумуюся і сам цього не замічаю).

0

Коли доставав з банки з приладами кабель для зарядки смартфона, мама прийшла іспитала, чи принести їжу. Світла тоді не було. І добре, шло ше не було темно, бо побачив, шо смартфон рухається і флешки, коли кабель доставав. Якби не побачив, смартфон мі би випасти з бутилки і впасти на пол.

Може б я не так реагував на перевергуту банку з приладами на початку жовтня, якби такі засади від мами не робилися місяцями (так дресерується погана свичка - при роботі з банкою з приладами думати про засади, а не про банку).

Та ж погана звичка було, коли гупання дверей, коли я відкривав грубу, шоб переувірити, як горить - звертати увагу не на грубу, а шо за спиною робиться.

раскрыть ветку (30)
0

Коли вийшов через двері під навісом в сторону туалета був один звук, як ніби хтось рубає топором з пн-зх. Поки йшов до туалета, нікого там не побачив.

Треба було знятина відео процес загрузки компа. Мама прийшла іменно в момент зйомки.

Коли мама вертала той кабель, поставила в шухляду, в якій вона приносить їжу.

раскрыть ветку (3)
0

Надіюсь, то кабель нерабочий (мамі його давав, шоб купила такий самий), а не смартфон.

Ходив, сів тільки за комп, мама прийшла і сказала, шоб я дав каструлю.

раскрыть ветку (2)
0

Багато поганогупання ніби з півночі то тихе то обичне, коли грав карти по нету.

раскрыть ветку (1)
0

В першу чуботу чи неділю жовтня дньом було таке голосне і часте поганогупання з півночі, шо я в 3-ій!!!! комнаті (ті, де вікно на південь) не міг закінчити фрази, які починав говорити (тобто, поганогуп з півночі проходив через двері навіса, вікно 2ї комнати, двері між другою і третьою комнатами і все ше мішав говорити).

Цікаво, ті, хто тоді гупали знали про причину не говорити мені голосно через вікно 4-ї комнати? Чи вони іменно туди заганяли?

0

Після тогго, як занесли з мамою конвектор в 2-у хату, я виліз навверх, ліг на ліжко, довго лежав, може заснув. Встав з ліжка, зняв з системніка і монітора то, чим накрив, коли прибирав і лільки зняв, мама принесла їжу.

раскрыть ветку (25)
0

Мама принесла ъжу, коли почалися йти проценти установки. Ше шось, коли вводити ымя користувача ы назву компютера.

Коли поъв ы почав зладити по сходах, хтось десь гупав.

Коли вернувся з туалета ы намилив руки, мама вийшлав коридор.

раскрыть ветку (24)
0

Сильний ехописк і поганогупання було під час їжі.

раскрыть ветку (1)
0

Пішов в12:45 в туалет. Вертався, пройшов через двері під навісом, побачив, шо тато вийшов. Я пішов назад на захід, а він через фіртку.

0

Мама принесла ъжу, коли вставляв бумагу під акамулятор червогоно телефона шоб не викроючався.

Гупнула дверима, коли сказав "треба зарядити червоний" (ехописк коли говорю, шо маю робити робиться роками).

І ше ехописк після цього всього.

#боксер_рис_гречка

раскрыть ветку (19)
0

Вчора і сьогодні перші 2 рази в житті варив чай елекатрочайником в комнаті, де душ. Сьогодні лишили ніж на столі.

раскрыть ветку (15)
0

Коли їв першу ложку куті, хтось шкваркнув дверима (ніби в нас). Коли їв останню, десь тихо гуп дверима.

Ехописк і поганогупання, коли їмперший і останній кусок робиться роками.

раскрыть ветку (14)
0

Коли їв першу ложку куті, хтось включив світлов надворі і пішов, судачи по пізніших звуках, годувати пса.

0

Коли я намилив руки, мама зайшла в комнату, де душ.

раскрыть ветку (12)
0

Частий тихий ехописк і часте поганогупання робиться.

раскрыть ветку (2)
0

Дуже сильний дудос ехописком з 9:00 до 12:00 робиться.

раскрыть ветку (1)
0

Гру "як комар сцить" шкрябанням дверима програв. Так як дудос цілодобово, то і якби світло не вимикали, тоже програв би.

0

Коли йшов в туалет, якийсь гуп ніби з східної частини хати. Коли вийшов на поріг, побачив, шо на кпцяз багато снігу. Погупав ними. Коли зайшов в коридор, мама вийшла і сказала, шо думала, шо це священник, а в неї ше нічого не готово.

раскрыть ветку (8)
0

І дуже багато шкрябання дверима, поки пив чай. Сідаю на ліжко - нема, йду до стола, беру чай, пю - є.

раскрыть ветку (1)
0

Сьогодні понос-бінго:

-тюлька

-долька лимона

-макарон на молоці

-долька лимона

-сир.

І з 16:30 до 18:00 (по розкладу світла не було, не міг за компом відпочивати) сильний дудос ехописком.

0

Вчора зранку тато зайшов в комнату, де душ і сказав, шо збирається купатися. Я сказав, шо піду в туалет дистро. Коли йшов туди, провтикав, не закрив ляду, думав встигну. Назад бистро повертався. Відкрив двері взідні, тато був в коридорі біля відкритих дверей. Я почекав, він пішов на схід. Я пішов наверх. Якби я, коли йшов туди, закрив ляду, то можна було б в такі ситуації вийти на вулицю і, коли тато піде в душ, йти в східну частину хати. А так треба було в комнату, де душ раніше тата, шоб закрити ляду, шоб пара від душа не йшла наверх, де куча приладів.

раскрыть ветку (5)
0

Вчора з мамию я прибирав в тій хаті. Ящик Нюсіної швейної машини зацвів. Мама сказала розібрати. Коли я розбирав, зайшов тато, я сказав, шо ящик зацвів і мама сказала розібрати.

Коли мама пішла, я побачив, шо в грубу вона накидала дуже багато дров. Почекав. Поняв, шо сзоряти будуть довго. Закрив грубу і піддувало і ляду груби і пішов в 1-у хату. Запустив аудіокнижку. Коли дойшло до часу, не зупиняючи аудіокнижку (на синьому немає ні паузи, ні перемотки, а з флай не хочу слухати аудіокнижки, хай він довше проживе) пішов і подивився в кооману, де груба не відкриваючи груби. Коли Аудіокнижка кінчилася, ше раз пішов і відкрив грубу і побачив, шо затухла.

Сьогодні, коли я вийшов в коридор, шоб піти в туалет надовго, побачив, шо двері закриті на ключ. Тато тоже вийшов в коридор. Я вийшов в комнату, де душ. Він сказав, шоб я лишив йому води, коли буду купатися.

раскрыть ветку (4)
0

Мама часто приходить/приносить їжу, коли я печатаю. Добре, шо встиг напичатати раніше, ніж вона прийшла з Костьола.

раскрыть ветку (2)
0

Раз вчора і два раза тільки шо вилазив сам дисковод.

раскрыть ветку (1)
0

Ше разів 10 повилазив і позалазив і я вимкнув дисковод в диспечері завдань.

0

Мама все притворяється, що не знає про ехописк. Сказала, шо якшо зможу, потеребив щоб горіхи. Якщо ехопідси знають, коли я [довгий перелік дій, під час яких ехописк], то момент роздавлювання горіхів точно будуть знати. Як колись моменти, коли я дзенькав проводом в рамках, щоб перевірити, чи достатньо натягнутий.

раскрыть ветку (1)
0

Хтось прийшовпоки я відправляв коммент.

Вы смотрите срез комментариев. Чтобы написать комментарий, перейдите к общему списку

Темы

Политика

Теги

Популярные авторы

Сообщества

18+

Теги

Популярные авторы

Сообщества

Игры

Теги

Популярные авторы