Перед виходом вве чері надвір світло в 1 хаті було лише в кухні і менше в спальні. Як вийшов, було автоматичне світло в коридорі. Зайшов в хату - через деякий час виключилось. Почекав пів часа чи час, пішов, забрав їжу, нікого не було.
Мама принесла їжу. Сказала ше кравчучку винести. Я коли зібрався і підійшов до вікна 2 комнати з смартфоном в руці, до холодвльника надворі бистро підійшла мама, подивилась на мене і шось сказала (до того, всі вікна дивився, нікого не було).
Ще сьогодні справив перший ящик.
Ще сьогодні набирав великий файл на смартфоні (якраз мама постукала, як тільки закінчив).
Ще колись треба буде попросити маму шоб купила карту памяті (і бути готовим до ситуації як була коли треба було попросити, шоб купила акб до смартфона (пригода з сапою і майже полювання коли йшов в туалет надовго)).
Мама сказала, шоб я виніс посуду. Перед тим, як виносити, я подивився через вікно в 4 комнаті, світла в коридорі не було. Коли відкрив двері, світло в коридорі і мама вийшла з коридора, шось сказала. Я лишив сумку надворі. Коли вона принесла їжу і я забирав, було якесь гупання, ніби з півночі.
Мама спитала, чи є потеребляна фасоля, я сказав, шо ше не почав (вчора чи пару днів назад побачив фасолю під навісом і забрав шоб поьеребити). Вона сказала, шо хоче борщ завтра зварити. Я сказав, шо потереблю і винесу. Ше сказала, шо принесла сир і ше доски шоб справляти ящики.
Коли я вийшов надвір, почув, шо дощ по чомусь деренчить. Біля дверей 1 хати був совок і ввдро. Я вийшов в сзідну половину навісу (забрати з під доща) , там почекав пару секунд і мама вийшла з хати. Я пішов в 2 хату, а вона сказала, шо дивилася, чи нічого не намокне. Я вийшов і забрав їжу і доски.
Зранку мама покликала, шоб я поміг їйпересунути стіл під навісом, ше сказала, шо дешо загубила. Я вийшов. Вона сказала, шо пес спить на гарбузах і вони в пилюці. Коли сунули, сказала підняти, бо [не розібрав]. Я не піднімав. Після того, як пересунули стіл, сказала, давай попробуєм холодільник пересунути, я сказав, хай буде як є, шо не треба через пса чи через пилюку всю хату переставляти. Я пішов в хату. Вона сказала, не хочеш помагати, то я сама. Я через вікно сказав, шоб зфоткала за холодільником смартфоном і на фотках буде видно, чи є там то, шо загубила. Вона сказала, позамітати все одно треба.
В 1700 зняв зі шкафа етажерку. В 1800 появився ключ в 1 хаті. В 2200 ключ ше був.я написав мами, чи то вона в хаті, чи ні, не відповіла. Я забрав ключ в 2 хату і коли вжезаходив зиним в 2 хату, почув звуки, пес розвернувся до входа, я зайшов 2 в хату і побачив, шо є автоматичне світло в коридорі 1 хати. Через деякий час плявилрся світло в кухні 1 хати. Я позвонив до мами і вона сказала, шо то вона в хаті.
Біля 1500 мама постукала в вікно і сказала, шо вони їдуть на город на Балки і шо я можу піти скупатись (не помню, чи про їжу казала). Я поїв (в 2 хаті) і пішов в 1. Почекав 15 мінут не 2 поверсі, скупався, почекав 15 мінут на 2 повепюрсі. Коли счекав на 2 поверсі після душа, побачив, шо прийшла мама і поличває візони надворі. Я зліз донизу, пішов на кухню, подивився скільки там є їжі, взяв в комнаті де душ сумку з речами для душа. Мама десь з двору спитала, чи я купаюся. Я сказав, шо нє. Вона спитала, чи я перейду в 2 хату, чи лишуся в 1. Ясказав, шо перейду в 2. Вона сказала "переходь, ми будем чистити буряки". Я подивився в вікно комнаии де деш, нікого не бачив (спомнив, шо буряки чистять великими ножами і треба було знати чи не чистять вони вже). Вийшов в коридор. З північної частини коридора тоже нікого через вікно дверей не було видно. Як тільки я вперейшов в південну частину коридорпюа, мама підійшла до порогі з заходу і почтавила на поріг малий вазон (чи зробила похожий рух). Я уважно дивився на її руки, шоб бачити чи з ножом чи нє (не було ніби). Я почекав, коли вона звідти піде і перейшов в 2 хату.
Давео було, но записати, шоб не забути. [Думаю, спомню хто] міг сказати "нічого не знаю про хню номер 2" і це може оказатись правдою. Також він міг сказати "знав про підготовку хні номер 2 і хні номер 3 і робив хню номер 1 спеціально так, шоб хню номер три було зробити складніше (можливо того її і не зробили)" і це тоже може оказатись правдою.
Так як [засади, коли роблю чай], то дньом просто грів воду шоб пити теплу, а не до кіпятка. Перед тим, як включити чайник, вийшов в 2 комнату, нікого не видно, тільки [думаю, не важно, хто]. Включив, почекав трохи менше мінути, виключив, вийшов в 2 комнату - загпвкав пес, маиа заговорила, ніби з якоюсь жінкою, хлопнули двері ці шо як йти в тувалет, загоровив мужик і мама шось сказала таке, як ніби незнала, шо мужик прийшов. Я почекав в 3 комнаті кілька секунд - грворяит - ше почекав - перестали, випив воду з пирогом. Колизаписував на дікт про це, хтось почав говорити з заходу. Я заеінцив записувати, виглянув - мама з сікатором біля пд-зх кута хати.
Мама написала, шо тато в селі, а вона на роботі. Я дньом привіз в 2 хату тачкою воду. В 5 вона постукала в вікно (в момент, коли я підійшов до розетки і збиравсячи то виключити з заряда фанарік, чи то включити смартфон) і спитала, де ключ. Я забув його вв кармані. Вона ше розказала про телефон (я вчора дав єй його, шоб занесла справити). Сказала, шо йдедо костьола, шоб я набрав їжі. Я пішов за їжою (на кухні був в 1830, думав ше пів часа є) , вже збирався вихрдити, но спомнив, шо не провірив, чи закрив на кухні воду і холодільник. Скинув капці. Коли був в ваннвюі комнаті, посув колос. Коли виходив в коридор, побачив, шо ручка повнртаєть я, зайшовв ванну комнату.
Вона, спитала, чи я набрав їжі, я сказав, да. Вона спитала чи нарізати мені хліба, я сказав, шо дньом набрав. Вона зайшла в коридор і далі в хату і я перейшов в другу хату.
Коли зайшов в 2 хату, подивився на часи - було 1843.
Перед тим, як підходити до дверей 1 хати, подивився на стежку до фір тки - світла ніде не було. Побачив, шо мішаєтуди йти стілець (на пн-сх від вікна 4 комнати 2 хати). Забрав його під навіс. Пішов в першу хату. Коли підходив до дверей з коридора на захід і на схід - було видно жовте світло через стікло дверей на схід (як ніби світло акухні). Я вийшов на другий поверх. Зліз - вже не було. Коли йшов на кухню, мама, судячи по звуках слів була в комнаті, де комп.
Ввечері взяв пусту каністру (в бутилці ше була вода) в 3 комнату, шоб не забути зранку взяии.
Зранку забув. Набрав їжі (мами не було), спомнив (в 1130), пригіс їжу в 2 хату - взяв каністру, набрав воду, лишив в коридорі, виліз на 2 поверх взяв теплі штани. Коли зліз, побачив, шо в коридорі темніше, ніж було. Зупинився. Мама з коридора чи з двору спитала, чия в хаті. Я сказав, да. Вона спитала, де. Я сказав в ванні комнаті, вона спиташа, чи їсти набрав (судячи по звуеу була в комнаті, де акваріум), я сказав, да. Взяв каністру і пішов в 2 хату (в 1150 був в 2 хаті).
Передостанньої груби мама принесла картошку в решеті для вугілля (IIRC рафа). Сказала, шо нема відер і спитала, чи є в мене відра. Я сказав, є. (Попередній раз принесла в жовтому відрі. В мене було чорне і сірі для води роками). І це решето було за углом хати - я його не бачив - а коли тілька спитав, чи є картошеа, то вона винесла.
Цьої груби принесла в сірому відрі, в якому я виніс зварену і сказала, шо тато мив картошку.
Так як 1 і 2 і 3, то можу забути деталі давніх подій. Треба записати.
- Момент, коли захтілось шось круте зробити (літо між 1 і 2 курсом).
- Початок семестра. Ліс біля Окладного. Тоді ше нібм грали Футбол. Я зненацька починаю переживати, шо не здам лаби по деякому предмету (початок семестра-рано про це переживати, і точно не в лісі). Хтось питає, чи в мене проблеми, я відповідаю, так.
-В день, коли прислали діплом про 3 групу електробезпеки. Не помню, чи то 1700, чи то 2000 (ніби десь тоді розклад черговиєх міняли). Цілий день в ЛАЗ: інженер АТС, чергових ЛАЗ і я (вчуся працювати чергови). Коли збирався додому забув взяти цей дипдом (IIRC, він відколи принесли був на столі чершового, IIRC2, з ним же принесли диплом для інженера АТС). Вертався додому біля цего магазіна, де колись святкували випуск з Ліцея. Іменно коли проходив білядверей магазіна, спомнивпро диплом і пішов за ним в ЛАЗ.
- Якеси великесвято (тоді співав з хором). Після служби в класі де були катехези момент1. Я йду звідти до Скалецьких і дивлюсь з Віталіком оліимпіаду - якийсь лижний вид спорта.
В Залєвських багато гостей (здається після Н.Р.). Момент 2. Я йду додому і граю на баяні.
- повернення з велосипедної подорожі (не помню, куди їздив, вертався через Луку-Барську). Як обично, зразу до Залєвських. Не впевнений, чи були моменти 3 і 4 вдома і в них, но не забути, шо могл бути. Після Залєвських додомі і в той же день знов до них (не помню, скільеи раз).
Сьогодні, коли я доїдав їжу (якраз пив зі стакана), постукала. Передала їжу і коли я спитав про картошку, сказала, шо вона втата на роботі в погребі (тої зими була в гаражі і спочатку я звідти набирав, далі мама мила і приносила) і шо він помиє і принесе,коли будейти на обід. В час з чимось я спитав, чи тато приніс, сказала,шо наобід не приходив. Підстіною першої хати були дрова на мішку (перед одноюз попередніх груб тато так пр ніс дровп і поставив нас ілпід навісом). Кощи почався дощ,дрова зникли,яніде їх не бачив.
Ввечері, коли небуло світла мама постукала і сказала, шо тато приніс картошки і шо вона тут біл,входу в 2 хату. Коли появилрст світло, я забрав кар ошку і дрова і бочку з водою.
Якшо вибір, привітатися з гостьою в спальні, чи (списки заглядань)..., то невітався (смарт сідає)