Навчися людською мовою розмовляти.
Ти ні якої не знаєш ні української ні російської.
Що правда рогулі мають синонім у Львові - "бики", бо не розмовляють, а мукають )))
Тебе не спитався де мені жити, стрибунець кастрюлеголовий.
Реальніше виглядає ситуація, що всі свідомі рагулі, на кшталт тебе, підуть пішки міряти прутень адекватної частини громадян, а не селюків з однією баранячою зморшкою у голові.
Страна допустила это уебищное правительство. Правительство представляет страну на международной арене.
Да, сравнил. А что, нельзя? Оба - лживые, лицемерные пропагандисты. По-моему, достаточно верное сравнение.
Ну ты бы уже Порошенко ебанутого сравнивал что ли с Гебельсом. Тот пиздит и ни как остановиться не может )) Я уже не говорю про минетчиков типа Авакова и Ляшка.
В т.н. украинской власти 70% таких неадекватных как ты.
Тех, кто пытался продать Родину подороже, но обосрался, ибо на Украине не только быки и рогули живут, но вполне себе вменяемые граждане, которые рогульскую шваль уничтожат рано или поздно. (Надеюсь, что на этот период введут смертную казнь за измену и насильнический захват власти).
Однажды вы уже жиденько обгадились в 2004? Так и сейчас тоже самое ))
Неужели не видишь? Видишь, но тебе стыдно признаться, что именно ты и такие как ты просрали и разорвали мою Украину, но все равно не можете удержать власть.
Вы же ни чего не умеете и ни чего не создаете - только разрушаете и убиваете.
Тобто, ти вважаєш, що Росія все робила і робить правильно? Ніхто з російських політиків не бреше, не розпалює ворожнечу і війну, не лицемірить?
70 відсотків, кажеш? А хто нормальний? Ну, хоча б пару-трійку прізвищ можеш сказати? Хоча, я здогадуюсь, кого ти маєш на увазі))
Тех, кто пытался продать Родину подороже, но обосрался
А, це ти про тих, хто хотів расєйскі пенсіії та зарплати, і волав "путєнввідівайска!!1"? Так, обісралися вони по повній - 2500р. пенсія, 8000р. зарплатня.
Надеюсь, что на этот период введут смертную казнь за измену и насильнический захват власти
Так половину донбасців стратити можна.
вполне себе вменяемые граждане
А це які по-твоєму? Такі, що скажуть "Крим - ета расія", "мишебрат’я с расіянамі", "дайош тайожний союз", "рускій язик - второй государственній", "нахуй ЄС"? Такі, да?
А ти як у Львові опинився, запроданцю? Здається мені, що ти брешеш, троль олгінській.
Послухай, неадекватне,
- Росія не виганяла народ на майдан.
- Росія не розстрілювала людей на майдані, у Маріуполі, не палила в Одесі,
- не бігала з нацистськими прапорами по містам,
- не громила у мене у Львові Адміністрації, УВС, прокуратуру та СБУ.
- не вбивала людей за те що, вони проти бичачої влади
- не влаштовувала державний переворот
Це зробили бики і рогулі. Аж ні як не Росія ))
Решта подій. що сталися, є прямим наслідком дій заколотників і зрадників, таких як ти.
Ти ж не думаєш, що тільки рогуль з села має право не виконувати Закони і змінювати владу? ))
Ти і твої друзі: готуйте пердаки, коли до влада прийде законний уряд, вам піхвець, будуть вас гоняти, як котів сцяними шматами ))) А ви, як повії, будете скиглити і стогнати. ))
Бридота.
Всё логично - для Пауэрс и прочих Чуркин - коллега, оппонент максимум, но не враг. А для Украины - враг. Лживый, изворотливый, опасный. Вы б пеняли своим дедам, что они не скорбят по поводу смерти, скажем, Геббельса? Наверное, нет. Вот и здесь так же.
Да, оскорбил. Он - враг моей страны, моего народа, мой враг. Я не считаю его оскорбление чем-то предосудительным.