раскрыть ветку (23)
І я зі Льовова)Це класно, що є пікабушники з Рідного міста)))
Пікабу обєднує))спеціально зареєструвалась тільки через те, що побачила цей запис))
Пікабу обєднує))спеціально зареєструвалась тільки через те, що побачила цей запис))
раскрыть ветку (8)
Оу,круто,а ти з якого району?)У мене сьогодні чудовий день,найшла двох хіппі зі Львова і двох пікабушників :)
раскрыть ветку (7)
Аєє..це круто!
Я взагалі прожила у Львові 10 років..а потім переїхала у маленьке містечко біля Львова -Буськ))
А ти звідки?
Розказуй щось про себе!
Я взагалі прожила у Львові 10 років..а потім переїхала у маленьке містечко біля Львова -Буськ))
А ти звідки?
Розказуй щось про себе!
раскрыть ветку (4)
раскрыть ветку (7)
якщо я напишу українською мовою, то мало хто зрозуміє, тому що на цьому сайті є багато російськомовних користувачів
раскрыть ветку (3)
не парся..тебе вони все розуміють, просто вимахуються..
Якщо кожен бути говорити російською серез те, що його не розуміють, то біда буде нашій рідній українській мові!!
Якщо кожен бути говорити російською серез те, що його не розуміють, то біда буде нашій рідній українській мові!!
раскрыть ветку (2)
Має бути соромно мені що сам погано знаю історію Львова в якому живу, а автору дякую за чудовий пост.
раскрыть ветку (1)
ще один українець, який створює круті пости російською, через те, що боїться, що його не зрозуміють..вас тут багатенько..я недавно зареєструвалась і тепер буду створювати пости лише українською)))